Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

O mare antrenoare a vorbit despre performanţele lui David Popovici. ”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui”

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20749203/1/254419017-280983070700274-3022139382054255205-n.jpg

Campion mondial la 200 de metri liber, David Popovici evoluează astăzi pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber.

David s-a calificat în finală fără probleme, cu timpul de 47.13, record mondial la juniori. Finala la 100 de metri este programată miercuri, la ora 19:22, şi va fi transmisă de TVR.

David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani, la proba de 200 de metri liber, care s-a desfăşurat luni.

Doina Sava, una dintre cele mai valoroase antrenoare de nataţie din România, a vorbit despre David Popovici. Aceasta a fost antrenoarea Cameliei Potec, care a cucerit aurul olimpic în proba de 200 de metri liber, în 2004.

Doina Sava a vorbit despre performaţele lui David Popovici şi a dezvăluit, conform ProSport, că sportivul a fost la un institut din străinătate.

”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui. Să ajungi să te impui într-o finală mondială, de o asemenea manieră, la o secundă distanţă, înseamnă enorm. Dacă după prima sută de metri David era acolo, în faţă, în a doua sută a făcut desprinderea. Le-a dat «pogonul». E o vorbă, a noastră în nataţie. Pur şi simplu şi-a umilit adversarii. Asta e realitatea. Despre finala de la 100 de metri, eu una, nu am emoţii. O va câştiga. Sunt convinsă că vrea să o câştige într-o manieră caracteristică lui. Să facă un nou record mondial de juniori”, a declarat, Doina Sava.

”Nu mai ştiu acum dacă este vorba despre Belgia sau Olanda, dar vă spun sigur că el a fost evaluat în cele mai mici detalii. Şi nu mă refer la nataţie. Înotul nu are nici o treabă aici. După cele două sesiuni care au durat câte o săptămână fiecare, i s-a comunicat care sunt lucrurile ce trebuie corectate şi cum pot fi ele îndreptate”, a mai spus marea antrenoare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele