adplus-dvertising
Ultima oră
Simona Halep e gata de Wimbledon. Organizatorii i-au pregătit o primire specială Simona Halep e gata de Wimbledon. Organizatorii i-au pregătit o primire specială
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva

O mare antrenoare a vorbit despre performanţele lui David Popovici. ”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui”

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe miercuri, 11:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20749203/1/254419017-280983070700274-3022139382054255205-n.jpg

Campion mondial la 200 de metri liber, David Popovici evoluează astăzi pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber.

David s-a calificat în finală fără probleme, cu timpul de 47.13, record mondial la juniori. Finala la 100 de metri este programată miercuri, la ora 19:22, şi va fi transmisă de TVR.

David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani, la proba de 200 de metri liber, care s-a desfăşurat luni.

Doina Sava, una dintre cele mai valoroase antrenoare de nataţie din România, a vorbit despre David Popovici. Aceasta a fost antrenoarea Cameliei Potec, care a cucerit aurul olimpic în proba de 200 de metri liber, în 2004.

Doina Sava a vorbit despre performaţele lui David Popovici şi a dezvăluit, conform ProSport, că sportivul a fost la un institut din străinătate.

”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui. Să ajungi să te impui într-o finală mondială, de o asemenea manieră, la o secundă distanţă, înseamnă enorm. Dacă după prima sută de metri David era acolo, în faţă, în a doua sută a făcut desprinderea. Le-a dat «pogonul». E o vorbă, a noastră în nataţie. Pur şi simplu şi-a umilit adversarii. Asta e realitatea. Despre finala de la 100 de metri, eu una, nu am emoţii. O va câştiga. Sunt convinsă că vrea să o câştige într-o manieră caracteristică lui. Să facă un nou record mondial de juniori”, a declarat, Doina Sava.

”Nu mai ştiu acum dacă este vorba despre Belgia sau Olanda, dar vă spun sigur că el a fost evaluat în cele mai mici detalii. Şi nu mă refer la nataţie. Înotul nu are nici o treabă aici. După cele două sesiuni care au durat câte o săptămână fiecare, i s-a comunicat care sunt lucrurile ce trebuie corectate şi cum pot fi ele îndreptate”, a mai spus marea antrenoare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele