Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21568011/1/profimedia-0866600602.jpg

Michael Porter Jr. trece prin momente dificile. În decurs de câteva zile, un frate al baschetbalistului a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare.

Cazul lui Jontay Porter este arhicunoscut în lumea sportului. Acesta a pariat şi a influenţat unele pariuri pe meciuri din baschet şi a fost suspendat pe viaţă din NBA, zilele trecute.

Acum, MPJ a primit o nouă lovitură. Coban Porter, celălalt frate al său, a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare.

În 2023, Coban Porter a lovit-o cu maşina pe Kathy Limon Rothman, o femeie în vârstă de 42 de ani. Coban era beat în momentul în care a comis accidentul, iar femeia a decedat. Decizia a venit acum, după un proces care a durat aproximativ un an.

Deşi a primit două veşti îngrozitoare în decurs de câteva zile, Michael Porter Jr. a avut o prestaţie fenomenală, marţi dimineaţă, în meciul câştigat de Denver Nuggets contra LA Lakers. MPJ a marcat 22 de puncte, a recuperat mingea de 9 ori şi a înscris 6 aruncări de la distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele