Ultima oră
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo

O nouă răbufnire a lui Emil Grădinescu după ce a fost criticat pentru comentariul de la meciul naţionalei: ”Scuzaţi răguşeala, de la patriotism!”

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21392728/1/emil-gradinescu.jpg

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş. 

Acelaşi Drăguş a trimis în bară în minutul 24, iar gazdele au replicat după opt minute: Zahavi l-a lansat perfect pe Glokh, care a intrat în careu şi a şutat, dar Moldovan a fost la post. În minutul 38 Puşcaş a trimis spre poartă şi a căzut în careu, însă portarul israelian a prins. 

Repriza secundă a început cu tricolorii în atac şi Puşcaş a şutat în minutul 47, când Glazer a respins în corner. După un minut, Raţiu a făcut o cursă pe partea dreaptă, a trimis bine în careu şi Răzvan Marin a şutat peste poartă. Al doilea gol al României a venit în minutul 63.

Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii. Balonul i-a revenit lui Ianis care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. În minutul 74 Mihăilă a ratat incredibil din faţa porţii, iar atacantul Parmei a primit roşu direct în minutul 85, pentru un fault la Turgeman. S-a încheiat 2-1 şi România va merge la Euro 2024.

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului Israel - România, a fost criticat de Cristian Tudor Popescu.

Comentatorul sportiv a declarat că deşi iniţial şi-a propus să privească meciul detaşat, atmosfera tensionată din timpul partidei l-a determinat să se comporte ca un suporter.

Recent, jurnalistul sportiv a oferit noi declaraţii şi a vorbit despre cei care au ţinut să îl critice. 

”Scuzaţi răguşeala, de la patriotism!”

”Au fost şi acuze, au fost şi aprecieri. Scuzaţi răguşeala, de la patriotism. Ştiu protestatarul-tip. Este fie estetul ăla căruia îi pute fotbalul şi care normal că nu face parte din fotbal şi nu-i place, îi miroase şi îl şochează. Fie e vorba despre diverşi prieteni de prin presă, fie alţi prieteni de la CSA Steaua, care atacă în grup.

Ce pot spune e ce mi-a zis un prieten foarte bun, căruia i-am zis să fie sincer, că noi ne-am cam pierdut minţile pe acolo. A fost golul ăla la început, cu egalarea din minutul 10, cu multe evenimente. 

Cu Puşcaş lovit în cap şi arbitrul care n-a văzut şi am sărit în picioare şi am zis <<opreşte meciul>>, cu bară, ratări... Un meci care te-a ţinut în unghii acolo la postul de comentator.

Uşor, uşor pe măsură ce te apropii de meci e linia de finish şi vrei să fie bine şi de aici nici nu mai ştiu ce am zis. Nu mă aşteptam să fac aşa urât, că am o vârstă şi i-am zis lui Costi (n.r. - Mocanu) să fim obiectivi şi uite că nu s-a întâmplat, că din minutul 2 s-a dus naibii tot planul. 

O să vină alţii şi o să zică că am făcut mişto de ei cu Elveţia, dar tot din suferinţă a fost. Aici n-aş vrea să aduc în discuţie diverse opinii mai mult sau mai puţin competente. Pupa-ţi-aş picioarele şi adidaşii tăi (n.r. - râde)...”, a spus Emil Grădinescu, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri