Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

O nouă varianta de înlocuitor pentru Horaţiu Moldovan la Rapid. ”Este unul dintre cei mai buni portari din România”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21467607/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023-2.jpg

Attila Hadnagy, oficialul lui Sepsi, a vorbit despre o posibil plecare a lui Roland Niczuly la Rapid, pentru a-l înlocui pe Horaţiu Moldovan, vândut la Atletico Madrid.

Giuleştenii sunt în căutarea unui nou portar, după plecarea lui Moldovan, iar printre variantele vehiculate în ultima vreme sunt: Eduard Pap, Roland Niczuly, Silviu Lung Jr.

Attila Hadnagy a dezvăluit că Sepsi nu a fost contactată de Rapid, pentru a negocia transferul lui Niczuly. Covăsnenii îl consideră pe portarul de 26 de ani unul dintre cei mai buni portari din România şi nu renunţă la el fără o sumă semnificativă.

”Niczuly este unul dintre cei mai buni portari din România, nu ţin minte să fi greşit serios în vreun meci. Nu cred că este o prioritate pentru Rapid, pentru că ne-ar fi contactat.

Pe de altă parte, pe noi o sumă de 200-300.000 de euro nu ne-ar fi interesat, mai mult am pierde, doar ofertele foarte bune le-am lua în considerare”, a declarat Attila Hadnagy, pentru iAMsport.ro.

Spaniolii au dezvăluit ce planuri are Atletico Madrid cu Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan va pleca la Atletico Madrid, după ce clubul spaniol i-a achitat clauza de 800.000 de euro şi s-a înţeles cu jucătorul.

Partida câştigată de Rapid cu 4-3 în faţa lui FCU Craiova, a fost cel mai probabil ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan în tricoul giuleştenilor, înainte de plecarea la clubul madrilen.

Echipa antrenată de Diego Simeone va rămâne fără portar de rezervă după plecarea lui Ivo Grbic în Premier League, iar Horaţiu Moldovan a fost transferat pentru a-i fi rezervă lui Oblak, cel mai probabil.

Mundo Deportivo a dezvăluit ce planuri are Atletico Madrid cu Horaţiu Moldovan. Românul va fi rezerva lui Oblak, portar de talie mondială.

”Ăsta e planul lui Atletico Madrid cu Horaţiu Moldovan, noul său portar: vine, face vizita medicală şi semnează”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele