Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

”O să ajungeţi la vorbele mele”. Dan Petrescu şi-a expus public nemulţumirile

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21043022/1/cfr-cluj-dan-petrescu.jpg

CFR Cluj are parte de o deplasare complicată, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe Prima Sport 2.

Dan Petrescu s-a declarat indignat la conferinţa de presă oficială, cu privire la faptul că CFR nu este suficient apreciată, deoarece a fost eliminată cu greu de Lazio, din Conference League.

Vineri, Lazio a învins pe terenul celor de la Napoli, cu scorul de 1-0. Antrenorul campioanei României a făcut o previziune sumbăr pentru fotbalul românesc.

”Zero aprecieri pentru CFR în România. V-am zis că nu vom mai fi la Mondial timp de 40 de ani. Mai aşteptaţi puţin şi o să vedeţi ce se întâmplă şi în cupele europene.

O să ajungeţi la vorbele mele. Nu va mai ajunge nicio echipă românească în primăvara europeană, poate doar CFR. Lazio a jucat de la egal la egal cu noi. Diferenţa a făcut-o Immobile. Acum a bătut-o pe Napoli, cea mai bună echipă din Europa. Asta înseamnă că am făcut un meci bun cu Lazio.

Doar apreicieri voiam şi noi. Doar fanii ne-au aplaudat. Dacă Lazio e pe locul doi, nu înseamnă că CFR trebuia să atace. Trebuie să gândim logic”
, a spus Petrescu, înainte de meciul cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele