Ultima oră
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider

”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21574612/1/dinamo-bucuresti-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-14-04-2024-2.jpg

UTA Arad s-a impus în deplasare, scor 2-0, în înfruntarea cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Poli Iaşi are un final de sezon incendiar. Moldovenii sunt pe loc de baraj, însă la egalitate cu FC Botoşani şi Dinamo, ce sunt în acest moment direct retrogradate.

Tony a dat asigurări la finalul meciului că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a redresa echipa.

”Au fost mai buni ca noi, Noi, cu această atitudine, nu avem nicio şansă. Eu ştiam când am venit la acest club că va fi dificil să ne salvăm. Băieţii aleargă, dar lipseşte un pic de concentrare, de noroc. Nu avem nicio scuză. Eu am venit aici, ştiam unde vin.

O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor. Trebuie să stăm cu capul în sus. A fost lipsă de concentrare”
, a declarat Tony, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele