Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

O sută de zile până la startul UEFA Under 21 Championship 2023 găzduit de România şi Georgia. S-au pus în vânzare biletele

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21055532/1/u21.jpg

Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 în România şi Georgia. Pentru prima dată, un turneu de anvergură europeană se dispută în două mari oraşe ale României, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

La Bucureşti se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina şi Croaţia, plus un meci din sferturile competiţiei şi o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfăşura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia şi, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea şi Rapid-Giuleşti în Bucureşti şi pe Cluj Arena şi Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.
În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Ţările de Jos, Belgia şi Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală şi finala competiţiei.

“Este o responsabilitate şi o onoare pentru noi să fim gazdele acestei competiţii alături de Georgia. Este o confirmare că prezenţa Bucureştiului între oraşele gazdă ale EURO 2020 a fost un succes şi sperăm ca şi pe viitor România să organizeze şi alte competiţii europene. Vreau să mulţumesc primăriilor Capitalei, Sectorului 6 şi celei din Cluj-Napoca pentru sprijinul pe care ni-l acordă în organizarea turneului.

Sunt convins că va fi o experienţă memorabilă pentru fanii fotbalului. Turneul final #U21EURO a fost de-a lungul anilor rampă de lansare pentru nume mari din fotbalul european şi cu siguranţă că şi această ediţie va pune în lumina reflectoarelor noi nume ale fotbalului de cel mai înalt nivel. De asemenea, turneul final UEFA Under 21 îşi propune să inspire noile generaţii de copii iubitori de fotbal. Pentru că vârsta nu contează când calitatea fotbalului este atât de ridicată”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiţie şi, datorită performanţelor obţinute la ediţiile anterioare, s-a aflat la tragerea la sorţi în urna a doua.

Ianis Hagi, ambasador oficial al competiţiei şi reprezentant al generaţiei U21 care a reuşit cea mai bună performanţă a României la #U21Euro 2019, în Italia, a declarat:

“M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a fi ambasadorul acestei competiţii ce se dispută şi la noi acasă. Pentru orice fotbalist este o onoare să joace în faţa propriilor suporteri, cu atât mai mult la un turneu final. Avem o generaţie cu mult potenţial şi îmi doresc ca ei să depăşească performanţa obţinută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei şi vor avea nevoie de toată susţinerea de care ştiu că suporterii românii sunt în stare. Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Şi sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noştri sunt capabili de meciuri memorabile.”

Biletele sunt disponibile online

Preţurile biletelor la toate meciurile din grupe şi sferturi de finală sunt între 25 şi 35 lei, iar la semifinala de la Bucureşti sunt între 40 şi 50 lei.

Biletele pot fi achiziţionate şi în pachete de stadion pentru cele 3 meciuri din grupe jucate pe fiecare dintre cele 4 stadioane. Prin aceste pachete se poate face o reducere la 3 meciuri de până la 20%, în funcţie de categoria biletelor.

Acest turneu final va oferi românilor o experienţă aparte: atât în Bucureşti cât şi în Cluj-Napoca vor putea asista la câte două meciuri în aceeaşi zi în primele două etape din faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele