Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Obiecte contondente descoperite de jandarmi la controlul vehiculelor suporterilor echipei U. Cluj, înaintea meciului cu CSA Steaua

Liga II Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20695270/1/u-cluj-11.jpg

Jandarmeria a anunţat, miercuri, că în urma unui control s-au descoperit obiecte contondente în vehiculele şi asupra suporterilor echipei Universitatea Cluj care au făcut deplasarea la Bucureşti pentru un meci cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a Casa Pariurilor.

Se fac verificări, urmând a se întocmi actele necesare începerii cercetărilor, au precizat jandarmii.

În scop de prevenire a săvârşirii unor fapte antisociale, conform prevederilor legale în vigoare, la intrarea în municipiul Bucureşti, a fost efectuat un control al vehiculelor şi bagajelor aparţinând suporterilor echipei oaspete, precum şi un control corporal preventiv asupra acestor persoane.

Au fost depistate mai multe obiecte contondente, interzise de cadrul normativ actual, în acest context.

În continuare, se fac verificări, urmând a fi întocmite actele necesare începerii cercetărilor”, a precizat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Jandarmeria face apel către toţi spectatorii să respecte cadrul legal aplicabil competiţiilor sportive, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să se delimiteze de comiterea oricărui tip de fapte antisociale şi să solicite sprijinul forţelor de ordine ori de câte ori situaţia o impune.

Meciul CSA Steaua – Universitatea Cluj, contând pentru etapa a opta a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor, este programat la ora 19.00, pe stadionul Steaua.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele