Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Octavian Popescu ar putea deveni cel mai scump fotbalist vândut din Casa Liga 1! Dezvăluirile presei din Turcia

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472542/1/nizoyxnoptexyzlkzjc4ndlkyzc1zmm5otkymtninwrmmjg0mzcz-thumb.jpg

Galatasaray este interesată de serviciile lui Octavian Popescu şi este dispusă să achite o sumă record pentru Casa Liga 1, potrivit presei din Turcia: 15 milioane de euro!

Octavian Popescu ar putea deveni cel mai scump fotbalist vândut din Casa Liga 1! Dezvăluirile presei din Turcia

Gigi Becali a spus că nu intenţionează să se despartă de puştiul de 18 ani de la FCSB pentru o sumă mai mică de 40-50 de milioane de euro, însă presa din ”Ţara Semilunei” este de părere că patronul ”roş-albaştrilor” ar accepta fără să stea pe gânduri oferta vehiculată de la Galatasaray.

În plus, conform sursei citate, Octavian Popescu şi-ar fi dat deja acordul să plece la Galata, unde va fi din nou coleg cu Olimpiu Moruţan, cumpărat de la FCSB pentru 3,5 milioane de euro, la care se pot adăuga şi alte bonusuri. Pentru fostul decar al Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, formaţia "CimBomBom" a plătit 6,5 milioane de euro.

Patru goluri în 12 apariţii are Octavian Popescu în acest sezon pentru FCSB. Opt goluri şi tot atâtea pase de gol a bifat Popescu la formaţia ”roş-albastră”, pentru care a jucat în 48 de dispute oficiale.

Transfermarkt îl cotează pe Octavian Popescu la 1,6 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele