Ultima oră
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători
Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni

Ofertă colosală pentru Octavian Popescu. Suma pe care FCSB ar putea-o obţine pentru tânărul jucător

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20238488/1/popescu.jpg

Octavian Popescu ar putea fi subiectul unui transfer uriaş în fotbalul românesc. Informaţia a fost făcută de Ilie Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni televizate. Fostul internaţional a punctat faptul că impresarul Giovanni Becali l-a contactat şi i-a mărturisit că a existat ofertă de 13 milioane de euro.

Se pare că Gigi Becali a declinat, dar nu se cunoaşte motivul din spatele deciziei.

„M-a sunat Giovanni Becali în pauza publicitară. Există ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu şi 15% să rămână la Gigi Becali. Dar el (patronul lui FCSB – n.red) a refuzat!”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, pentru DigiSport.

Ofertat din Serie A

Octavian Popescu (18 ani), considerat de Gigi Becali unul dintre produsele de export ale FCSB, e indicat de presa din Italia drept o potenţială ţintă pentru Fiorentina.

Fosta echipă a lui Adrian Mutu a avut un sezon modest în Serie A, iar în această vară va încerca să-şi întărească lotul pentru a ataca un loc de cupe europe,e iar puştiul român se află printre jucătorii de viitor urmăriţi. După ce l-a transferat pe Louis Munteanu, de la Viitorul, clubul viola pare gata să declanşeze ofensiva pentru tânărul mijlocaş ofensiv în schimbul căruia Gigi Becali se aşteaptă să primească o sumă importantă de bani:
 
"Numele lui Octavian Popescu ar fi ajuns pe masa şefilor Fiorentinei. Românul născut în 2002 le-ar putea urma lui Ianis Hagi sau lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, ajuns la Parma", anunţă Tuttosport, una dintre cele mai importante publicaţii italiene de sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele