Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Ofertă consistentă pentru Claudiu Petrila dintr-un campionat de top

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20989427/2/cp.jpg

Claudiu Petrila (22 de ani) ar putea fi marele transfer al iernii în fotbalul român, CFR Cluj primind oferte pe numele tânărului mijlocaş ofensiv.

Dacă afacerea Yeboah la Slavia Praga a picat în ultimul moment, ghanezul picând vizita medicală, Neluţu Varga se poate alege cu o sumă consistentă de pe urma lui Claudiu Petrila, care e monitorizat atent de mai multe cluburi din fotbalul european.

Cei de la ProSport scriu că nemţii de la Augsburg oferă în jur de 4 milioane de euro pentru talentatul fotbalist al campioanei, care ar putea să îl lase să plece în Bundesliga.

  • După un sezon 2021/2022 foarte bun, care l-a propulsat şi spre echipa naţională, Petrila a prns 34 de meciuri în actuala stagiune, marcând de două ori şi oferind două pase decisive.
  • În total, Petrila a bifat 104 apariţii şi 13 goluri în tricoul celor de la CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele