Ultima oră
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”

Ofertă consistentă pentru Claudiu Petrila dintr-un campionat de top

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20989427/2/cp.jpg

Claudiu Petrila (22 de ani) ar putea fi marele transfer al iernii în fotbalul român, CFR Cluj primind oferte pe numele tânărului mijlocaş ofensiv.

Dacă afacerea Yeboah la Slavia Praga a picat în ultimul moment, ghanezul picând vizita medicală, Neluţu Varga se poate alege cu o sumă consistentă de pe urma lui Claudiu Petrila, care e monitorizat atent de mai multe cluburi din fotbalul european.

Cei de la ProSport scriu că nemţii de la Augsburg oferă în jur de 4 milioane de euro pentru talentatul fotbalist al campioanei, care ar putea să îl lase să plece în Bundesliga.

  • După un sezon 2021/2022 foarte bun, care l-a propulsat şi spre echipa naţională, Petrila a prns 34 de meciuri în actuala stagiune, marcând de două ori şi oferind două pase decisive.
  • În total, Petrila a bifat 104 apariţii şi 13 goluri în tricoul celor de la CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele