adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

Ofertă de două milioane de euro primită de FCSB pentru Ştefan Târnovanu! UPDATE: Clubul care a făcut propunerea şi reacţia portarului

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20786692/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru transferul portarului Ştefan Târnovanu (22 de ani). Finanţatorul a explicat că dacă i-ar fi fost propusă o sumă de 4-5 milioane de euro se mai gândea să o accepte, chiar dacă a dezvăluit că pe parcursul negocierilor a solicitat 10 milioane de euro.

UPDATE miercuri (17 august), ora 21:45: Ştefan Târnovanu este pregătit să facă pasul la etapa următoare, la un alt club, în afara României, chiar dacă nu se poate spune că are prea multă experienţă. El e convins că va putea face faţă în străinătate, fiind pegătit mental de o astfel de trecere.

Răspunsul îl voi putea avea atunci, când va veni momentul unui transfer. Din punct de vedere mental cred că sunt pregătit.

Din punct de vedere sportiv cred că şi aici, doar că tot timpul e loc de mai bine şi muncesc în fiecare zi pentru a fi mai bun”, a declarat Ştefan Târnovanu, pentru Pro TV.


UPDATE marţi (16 august), ora 19:41: Acum s-a aflat şi numele clubului care e dispus să ofere suma de bani amintită pentru portarul vicecampioanei României. Potrivit Fanatik, Rennes e / era dispusă să dea aceşti bani, însă, aşa cum am precizat, Becali a cerut dublu.


"Am avut ofertă pe Târnovanu, două milioane de euro. Du-te de aici, ce, sunt cerşetor?! Nu vreau nicun ban, nu e de vânzare. Eu nu vreau să recuperez 2-3 milioane, vreau 20!

Dacă erau 4-5, mai ziceam. Dar când e afacere de 20, trebuie să o gestionezi ca să iei 20. Dacă ar fi aşa, dă-l pe ăla, pe ăla, păi pică echipa în cap!

Am zis, până la urmă, 10 milioane. Mi-au zis: «Cum, 10 milioane?!». Are 1,98m, 21 de ani, şi încă e puţin 10 milioane!” , a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

12 goluri în 16 meciuri la FCSB a încasat Ştefan Târnovanu. În 9 partide, portarul cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro a scăpat fără gol primit.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele