Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21219393/1/ursea.jpg

Adrian Ursea (55 de ani) revine la antrenorat. Fostul principal al celor de la Nice a ales o destinaţie surprinzătoare. El a semnat pe două sezoane cu cei de la Etoile Carouge, din liga a treia din Elveţia.

Ursea a fost pe radarul mai multor formaţii din Superliga, dar nu s-a concretizat nimic şi a ales echipa ce a terminat pe locul 6 stagiunea trecută, în eşalonul al treila din ”Ţara Cantoanelor”.

"Etoile Carouge FC anunţă numirea lui Adrian Ursea ca antrenor principal al primei sale echipe pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 55 de ani, fostul mijlocaş român este un antrenor experimentat şi recunoscut la nivel internaţional.

A fost în special la Servette FC, FC Meyrin, Neuchâtel Xamax şi, mai recent, la OGC Nice. Îi urmează lui Thierry Cotting, înlocuit pe 11 aprilie de Pascal France, Fabrice Sanches şi Sally Sarr care au preluat până la finalul acestui sezon",
este comunicatul elveţienolor.

Ursea a avut un scurt periplu ca jucător la Etoile Caroug, în 1995, după ce a plecat de la Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt