Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL | Clubul din SuperLigă pune mâna pe 600.000 de euro după transferul anunţat azi

FC Voluntari Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20995572/1/fcv.jpg


Aissa Laidouni (26 de ani), fostul jucător al lui FC Voluntari, e lprotagonistul unui transfer spectaculos în Bundesliga, la Union Berlin. Iar mutarea e una importantă şi pentru FC Voluntari, care se va alege cu nu mai puţinde 600.000 de euro!

UPDATE vineri, ora 17:50: Union Berlin a anunţat oficial transferul lui Aissa Laidouni:

"FC Union Berlin îi urează bun venit lui Aissa Laidouni, al treilea transfer al iernii. În vârstă de 26 de ani, franco-tunisianul a jucat în trecut la Ferencvaros, unde s-a transformat şi a ajuns la naţionala Tunisiei", anunţă nemţii, pe Twitter.
”Vreau să joc la cel mai înalt nivel, într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Abia aştept să-mi testez calităţile în Bundesliga. Din ce am văzut până acum, Union e un club ambiţios, cu o atmosferă frumoasă. Sunt convins că mă voi adapta bine şi voi avea succes”, a spus Laidouni, pentru site-ul oficial al grupării germane.

Evoluţiile excelente pe care Laidouni le-a avut în tricoul maghiarilor de la Ferencvaros, dar şi pentru Tunisia la Campionatul Mondial din Qatar, i-au făcut pe cei de la Union Berlin, ocupanta poziţiei a doua din campionatul german, să trimită o ofertă de patru milioane de euro. Pe care Ferencvaros a acceptat-o imediat! Astfel, presa germană anunţă că Laidouni e aşteptat la Berlin pentru a face vizita medicală şi a semna un contract valabil pe următorii trei ani şi jumătate.
 
Cum conducătorii lui FC Voluntari au avut inspiraţia de a păstra 15 procente dintr-un viitor transfer în momentul în care l-au vândut la Ferencvaros, în 2020, clubul ilfovean va câştiga 600.000 de euro. O sumă importantă, venită, practic, complet surprinzător.
 
Laidouni a evoluat pentru FC Voluntari între 2018 şi 2020, strângând 56 de apariţii, şapte goluri şi cinci pase decisive. În urmă cu doi ani şi jumătate, el a fost vândut la Ferencvaros pentru 600.000 de euro, sumă care s-a dublat odată cu transferul la Union Berlin.
 
Mijlocaş defensiv agresiv, cu travaliu, Laidouni a prins 103 meciuri în perioada petrecută la Ferencvaros, ajutând echipa maghiară să câştige două titluri în campionatul vecin, dar şi o Cupă a Ungariei.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele