Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

OFICIAL | Cristi Neguţ a semnat cu Hermannstadt

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21135699/1/negut.jpg

Hermannstadt a pus mâna pe unul din cei mai buni jucători ai prospăt retrogradatei Chindia Târgovişte. Cristi Neguţ (27 de ani) a semnat un acord pe două sezoane cu formţia antrenată de Marius Măldărăşanu.

Neguţ a fost căpitanul Chindiei şi a bifat 35 de partide şi 6 goluri în stagiunea trecută.

”Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani tocmai a semnat o înţelegere pentru următoarele două sezoane cu FCH.

Cristi este cotat la suma de 550.000 de euro pe site-urile de specialitate şi ni se alătură din postura de fotbalist liber de contract.

În sezonul trecut, acesta a fost căpitanul celor de la Chindia Târgovişte, echipă pentru care a bifat 35 meciuri, 6 goluri şi a oferit 8 pase de gol.  

În primul eşalon fotbalistic din România, Cristi Neguţ a mai evoluat pentru C.F.R.Cluj-Napoca, fosta campioană a României. Cristi poate juca pe ambele benzi ale terenului în linia mediană, dar şi pe postul de atacant.

Ne bucură foarte tare că unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din Superliga României a acceptat să se alăture proiectului nostru! Cristi Neguţ, mult succes sub culorile FCH!!!”
au anunţat sibienii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele