adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

OFICIAL | Dani Coman s-a întors în SuperLigă! Mutarea anunţată azi. VIDEO

Superliga Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

Dani Coman revine în SuperLigă! Fostul portar a bătit palma cu Hermannstadt, clubul de la care a plecat în urmă cu cinci luni, lipsind doar semnarea contractului.

UPDATE: Hermannstadt a anunţat, pe Facebook, revenirea lui Dani Coman:

 

"Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte!
 
Dani Coman, preşedintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul preşedinte la reluarea mandatului.
 
Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!", e mesajul sibienilor.


UPDATE: Dani Coman a confirmat, marţi, 24 ianuarie, că este la un pas să bată palma cu sibienii.

”Mâine dimineaţă (n.r. – miercuri, 25 ianuarie) am o ultimă discuţie cu ei şi sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. Vedem mâine dimineaţă. Mai sunt de semnat actele, atât. La fotbal se pot întâmpla lucruri într-o oră, dar într-o noapte…”, a declarat Coman, pentru as.ro.


Curtat de CFR Cluj şi Universitatea Cluj, Coman înclină spre Hermannstadt, echipa pe care a promovat-o în SuperLigă alături de Marius Măldărăşanu. Plecat în urmă cu jumătate de an de la Sibiu din cauza situaţiei financiare, Coman a revenit la gânduri bune faţă de Hermannstadt şi are un acord verbal cu conducerea clubului:

"Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. Eu zic că înclină către Sibiu, 90%. Cred că şi stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi.

Aici deciziile sunt mai uşor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretenţiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu a revenit, dar verbal există o înţelegere. Suntem doar la stadiul de contracte acum", a declarat Claudiu Rotar, unul dintre finanţatorii de la Hermannstadt, citat de as.ro.

"E perfect adevărat (n.r. că trebuia să ia o decizie în privinţa echipei cu care va semna, la începutul acestui an), dar imediat după sărbători am avut nişte probleme personale.

Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Şi, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcţie o să merg. E adevărat că am avut discuţii cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat şi un comunicat, pentru că ei îşi doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguţ am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărăşanu) şi al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranţă mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc. De mâine, o să discut cu toţi care mă caută. Sunt echipe care m-au mai sunat, şi din Bucureşti, şi de pe lângă Bucureşti", spunea Coman, săptămâna trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele