Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

OFICIAL | Daniel Opriţa, încă două sezoane la Steaua!

Liga II Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20257679/1/oprita-bun.jpg


Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel Opriţa, au decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal.
  
Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane Nofitovici – antrenor secund şi Sorin Bobariu – antrenor cu portarii.
 
Daniel Opriţa şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formaţiei, cu 33 victorii şi 3 remize, golaveraj 204 – 13.
 
De curând, antrenorul a fost cel care a recunoscut că Steaua nu are drept de promovare în Casa Liga 1, dar, chiar şi aşa, a bătut palma cu George Ogăraru şi restul oamenilor din conducere pentru a continua proiectul început în urmă cu doi ani. Acum, Opriţa e delegat să alcătuiască lotul cu care militarii vor ataca sezonul 2021/2022 din Liga 2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele