Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

OFICIAL | Daniel Popa pleacă din Coreea de Sud, după doar 9 meciuri jucate. Este dorit în Liga 1

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20754669/1/popa.jpg

Daniel Popa este foarte aproape de o revenire în Liga 1, după numai trei luni petrecute în Coreea de Sud, la Daejeon Hana Citizen.

Vârful de 26 de ani nu a reuşit să se adapteze la cerinţele fotbalului asiatic şi a devenit liber de contract. Cei de la Daejeon au anunaţat despărţirea de fotbalist, prin intermediul unui comunicat.

 

”Din păcate, înţelegerea dintre Daniel Popa şi Daejeon Hana Citizen a luat sfârşit. Sperăm ca viitorul lui Popa să fie plin de realizări şi noroc”, este comunicatul sud-coreenilor.

Revine la fosta echipă?

Chiar fosta sa echipă, Chindia Târgovişte, care a primit 100.000 de euro pentru cedarea sa în Coreea de Sud, este formaţia cu care negociază Daniel Popa, potrivit playsport.ro.

Afacerea a fost una foarte bună şi pentru Popa, care se va întoarce în România, conform sursei citate, cu 60.000 de euro câştigaţi.

În 9 meciuri a jucat Daniel Popa pentru Daejeon, în liga a doua din Coreea de Sud, fără a izbuti să înscrie vreun gol. Popa este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 600.000 de euro.



 

mail-share icon Email
viewscnt