Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

OFICIAL ǀ FC Botoşani a confirmat că s-a despărţit de Braun şi Fili

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 28 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20722045/1/fcsb-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-21-11-2021-5.jpg

Foto: Realdo Fili şi Christopher Braun în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani, contând pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 21 noiembrie 2021. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES


FC Botoşani, ocupanta locului 8 din Liga 1 sau a poziţiei a 2-a din play-out, recent învinsă cu 2-0 de Universitatea Craiova în barajul pentru preliminariile Conference League, a anunţat despărţirea de doi fotbalişti importanţi.

Fundaşul dreapta Christopher Braun (30 de ani), considerat de mulţi suporteri şi analişti cel mai bun pe postul său din actualul sezon al Ligii 1, va merge la CFR Cluj. De asemenea, tehnicul mijlocaş stânga Realdo Fili (26 de ani) va evolua în SUA.

”Christoper Braun s-a despărţit de FC Botoşani şi a luat calea Clujului!

Îţi mulţumim în mod deosebit pentru întreaga perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă atât în pregătire, cât şi în fiecare meci!

Ai fost unul dintre stâlpii echipei şi un exemplu de dăruire, din primul şi până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Cu recunoştinţă pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol şi 6 pase de gol, îţi dorim mult succes în carieră!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FC Botoşani.

Braun a bifat în stagiunea încă în desfăşurare un gol şi 5 pase de gol în 37 de apariţii. În ciuda poziţiei sale mai ofensive pe teren, Fili a punctat şi a pasat decisiv o singură dată în 26 de apariţii pentru FC Botoşani.

”La acest final de sezon ne despărţim şi de Realdo Fili.

Îţi mulţumim pentru cei doi ani şi jumătate alături de FC Botoşani! Îţi dorim mult succes în SUA, în noua etapă din viaţă ta. Ne va fi dor de flick-flack-ul tău de bucurie la gol!”, se arată într-o altă postare a formaţiei moldave.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează pe Christopher Braun la 800.000 de euro, iar pe Realdo Fili la 450.000.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele