Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

OFICIAL | Koeman a renunţat la primul jucător. Carles Alena, trimis la Getafe

La Liga Publicat pe 6 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19856501/1/koeman.jpg


Carles Alena este primul jucător care pleacă de la Barcelona în fereastra de transferuri din ianuarie. Mijlocaşul central în vârstă de 23 de ani rămâne în LaLiga, fiind împrumutat la Getafe până la finalul acestei stagiuni.
 
Cum locurile de la mijlocul terenului sunt ocupate, Alena a prins foarte puţine jocuri în prima parte a sezonului, două în campionat şi trei în grupele Ligii Campionilor, motiv pentru care jucătorul şi conducerea au considerat că este mai bine să facă un mic pas în spate şi să meargă la Getafe, echipă unde va prinde, cu siguranţă, mult mai multe minute.
 
Mutarea, confirmată de ambele echipe pe reţelele sociale în cursul zilei de miercuri, are rolul de a elibera puţin bugetul salarial al celor de la Barcelona, club care nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele