Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

OFICIAL | Marius Cioiu a lăsat Petrolul Ploieşti pentru FC Botoşani

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20995377/1/cioiu.jpg

FC Botoşani a anunţat al doilea transfer al zilei de joi. Flavius Stoican se va putea baza pe serviciile mijlocaşului lateral Marius Cioiu (23 de ani), care a evoluat în startul sezonului la Petrolul Ploieşti.

Cioiu a bifat 12 partide şi un gol în tricoul ”lupilor galbeni” în actuala stagiune din Superliga.

”FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului Marius Cioiu, de la Petrolul Ploieşti. În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul dreapta a mai evoluat în cariera sa pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu (în prezent Şirineasa), Luceafărul Oradea şi Academica Clinceni.

Îi dorim lui Marius mult succes şi cât mai multe evoluţii bune alături de noi!”
au anunţat moldovenii.

  • Cioiu este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.

Botoşani a adus portar de la FCSB!

Un nou transfer pe axa FCSB - FC Botoşani! Formaţia din Capitală l-a cedat pe portarul Răzvan Ducan (21 de ani) la gruparea moldavă. Acesta a semnat un acord pe doi ani şi jumătate.

”FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul tânărului portar Răzvan Ducan, pentru următoarele două sezoane şi jumătate.

În vârstă de 21 de ani, goalkeeperul a mai evoluat pentru FC Argeş, Turris Turnu Măgurele şi CS Mioveni, pentru FCSB, bifând şi o prezenţă în preliminariile Europa League, în sezonul 2020-2021.

 Îi dorim multă baftă lui Răzvan în tricoul nostru şi cât mai multe realizări alături de noi!”
este comunicatul moldovenilor.

Răzvan Ducan este produs al academiei FCSB-ului şi a jucat un singur meci în acest sezon, 2-0 cu FC Botoşani în Cupa României. El a mai fost împrumutat de ”roş-albaştrii” la FC Argeş, Turris Turnu Măgruele şi CS Mioveni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele