Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL | Pact între Rapid şi FCSB înaintea meciurilor din sezonul regular al Superligii

FCSB Publicat pe 8 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20768111/1/fcr.jpg


Conducerile cluburilor Rapid şi FCSB au încheiat o înţelegere în urma căreia ambele echipe vor avea parte de spriinul fanilor în cele două meciuri din sezonul regular de pe Arena Naţională, după cum a anunţat, vineri, formaţia vişinie pe pagina oficială de Facebook.
 
Astfel, Peluza Nord a FCSB-ului va primi bilete pentru partida de pe 24 iulie, când va ocupa Peluza Sud a celui mai mare stadion al ţării. La returul din noiembrie, rolurile se vor inversa, iar ultraşii din Peluza Nord a Rapidului vor avea, la rândul lor, ocazia de a ocupa o peluză completă:
 
"Ţinând cont că partida dintre Rapid şi FCSB se va disputa cel mai probabil cu casa închisă, într-o atmosferă specifică unui derby, s-a căzut de acord ca toată Peluza Sud să fie alocată suporterilor echipei oaspete, urmând ca la meciul retur să primim noi toate biletele din Peluza Nord de pe Arena Naţională", au anunţat rapidiştii, care au mai transmis că posesorii de abonamente la Peluza Sud vor fi repartizaţi la Tribuna Zero sau la Peluza Nord.

MM Stoica a început derby-ul Rapid - FCSB

"Mi-aş fi dorit derby-ul ca anul trecut cu Dinamo, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid şi are un stadion nou, pe care are şi dreptul să îl folosească. Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou şi să fii lăsat să joci pe el. 
 
Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giuleşti, dar am o rolă de leucoplast nouă şi vreau să o folosesc, am achiziţionat-o de ceva timp şi trebuie folosită", a spus oficialul vicecampioanei, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, făcând referire la foarte cunoscuta rivalitate pe care o are cu fanii clubului din Grant.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele