Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

OFICIAL | Stadionul modern din SuperLigă, de 30 de milioane de euro, a fost omologat!

Hermannstadt Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20934876/1/asg.jpg


Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, marţi, că a omologat noul stadion din Sibiu, iar FC Hermannstadt se va întoarce acasă pe 10 decembrie, la meciul cu Farul, liderul SuperLigii.
 
Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii fotbalului sibian, iar arena modernă de sub Arini, în care s-au investit aproximativ 30 de milioane de euro, e gata să primească revelaţia actualului sezon din SuperLigă. După ce va înfrunta CFR Cluj şi Chindia la Mediaş, formaţia lui Marius Măldărăşanu va evolua pentru întâia oară în faţa propriilor suporteri pe 10 decembrie, când noul stadion va fi inaugurat la duelul cu Farul:
 
"Liga Profesionistă de Fotbal a omologat stadionul Municipal din Sibiu. Noua arenă din parcul Sub Arini are o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 în sectorul VIP. Suprafaţa de joc măsoară 105 metri lungime pe 68 lăţime, iar gazonul este natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj şi sistem de irigaţie", a anunţat LPF.
 
Noul stadion din Sibiu va avea 12.363 de locuri, din care o zonă VIP cu 100 de locuri în 10 loje şi alte 320 de locuri VIP în tribună, dar şi o sală de atletism, o sală de box, un bar, un lounge VIP, o zonă media modernă cu două studiouri TV, cabinete medicale şi multe spaţii tehnice. 
 
De asemenea, vor exista o instalaţie de nocturnă puternică, un sistem de sonorizare, unul de supraveghere video şi o tabelă de scor electronică moderne, iar grupurile sanitare vor fi adaptate pentru persoane cu dizabilităţi, în toate corpurile de construcţie. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele