Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

OFICIAL | Surpriză imensă! Thomas Tuchel, dat afară de la Chelsea. Anunţul clubului londonez

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20852055/1/profimedia-0718005273.jpg

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost demis de la Chelsea, după înfrângerea surprinzătoare 1-0 cu Dinamo Zagreb.

Pe site-ul oficial al londonezilor, Chelsea a anunţat că Thomas Tuchel nu va mai fi antrenorul grupării de pe ”Stamford Bridge”.

"Din partea tuturor celor de la Chelsea, am vrea să ne exprimăm mulţumirea faţă de Thomas şi staff-ul lui, pentru toate eforturile făcute la acest club.

Thomas are un loc binemeritat în istoria lui Chelsea, după ce a câştigat aici Champions League, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor", a transmis clubul londonez.

Managerul german a fost instalat pe banca lui Chelsea în ianuarie 2021 şi a adunat 99 de partide în care a înregistrat 66 de victorii, 19 egaluri şi 18 înfrângeri.  

Printre numele vehiculate sa-l inlocuiasca sunt Graham Potter (Brighton) si Mauricio Pochettino, liber de contract dupa despartirea de PSG.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele