Ultima oră
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”

OFICIAL | Tony da Silva, noul antrenor al Politehnicii Iaşi

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21543812/1/tony.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oaspeţii au condus cu 1-0, datorită golului marcat de Roman, în minutul 26. Gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75.

Eşecul i-a fost  fatal lui Leo Grozavu, care a fost demis la scurt timp după eşecul de la Botoşani.

Conducerea s-a mişcat rapid şi a găsit un nou principal. Alesul este fostul fotbalist de la CFR Cluj, Tony da Silva. Lusitanul a fost prezentat oficial luni.

Portughezul are multe atuuri. Deţine licenţa PRO şi este un bun vorbitor al limbii române, comunicarea cu jucătorii nefiind o problemă.

Tony a lucrat ca principal şi secund în ţara natală la: Academico Viseu, Freamunde, Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Pacos de Fereira şi Montalegre. De asemenea, are în CV şi funcţia de analist video la naţionala Camerunului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele