Ultima oră
Tchouameni este incert pentru Euro 2024 Tchouameni este incert pentru Euro 2024
Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos" Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos"
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB

Oficialii lui Dinamo pregătesc o mutare importantă! Un internaţional bosniac este ademenit cu un salariu uriaş în "Ştefan cel Mare"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21480695/1/profimedia-0803831256.jpg

Oficialii lui Dinamo fac tot posibilul pentru a evita retrogradarea. Un internaţional bosniac, liber de contract, este ademenit în România cu un salariu uriaş.

Cu 7 etape rămase de disputat din sezonul regular, Dinamo tremură serios pentru rămânerea în Superligă, iar "câinii" încearcă să evite o nouă retrogradare, după cea de acum 2 sezoane.

Oficialii lui Dinamo se află în negocieri cu Adi Nalic, un jucător bosniac, care poate juca atât mijlocaş ofensiv cât şi vârf.

Conform stiripesurse.ro, Adi Nalic ar deveni jucătorul cu cel mai mare salariu la Dinamo, dacă va alege să semneze. Bosniacul ar urma să încaseze nu mai puţin de 22.000 de euro pe lună, cu 7000 mai mult decât Velkovski şi Gnahore, cei mai bine plătiţi jucători ai trupei antrenate de Kopic.

17.000 de euro din cei 22.000 ar urma să fie garantaţi, iar ceilalţi 5000 ar urma să îi primească în cazul în care Dinamo va scăpa de retrogradare.

Liber de contract de la 1 ianuarie, Adi Nalic a evoluat de-a lungul carierei la Mjallby Landskrona, Malmo, Eskilstuna, Hammarny şi are 9 selecţii în naţionala Bosniei. Fotbalistul este cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele