Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Oficialul FRF, despre prestaţia slabă a României la EURO U21. ”Obiectivul nu a fost îndeplinit”. Ce spune despre Emil Săndoi

România U21 Publicat pe 29 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21242174/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-2.jpg

România U21 s-a făcut de râs la EURO U21, după ce a părăsit competiţia încă din faza grupelor, fără să marcheze în cele trei meciuri şi cu doar un punct, obţinut după meciul cu Croaţia.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre prestaţia ”tricolorilor mici” în ultimul meci din grupă, dar şi despre prestaţia României de la acest EURO.

"Cred că să spele ruşinea, să termine cu un rezultat bun, cu o prestaţie bună. Rezultatul conta mai puţin, nu te mai califica nicăieri. Impresia... I-a reuşit în prima repriză, după pauză s-a manifestat aceeaşi încetineală în evoluţie, ca să nu spun altfel, motiv pentru care cel mai bun jucător a fost declarat din nou portarul, Târnovanu. Deci, din punctul de ăsta de vedere, obiectivul nu a fost îndeplinit", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Andrei Vochin a fost întreba şi despre decizia luată de FRF de a-l numi pe Emil Săndoi selecţionerul echipei U21.

"Nu ştiu dacă a fost o eroare numirea lui. Nu poţi spune niciodată, nu poţi demonstra. Asta cred că doar nişte specialişti pot spune, cu date. Trebuie, o suită de specialişti, să spună dacă lucrurile s-au făcut corect sau nu, abia apoi poţi spune dacă a fost o alegere greşită", a declarat consilierul lui Răzvan Burleanu.

Emil Săndoi, după eliminarea României U21 de la CE

Selecţionerul Emil Săndoi a declarat, marţi seară, că şi-a încheiat contractul cu FRF, după meciul tricolorilor mici cu Croaţia, scor 0-0.

"Un joc încins, parcă am avut puţin de suferit. Am pierdut uşor mingea, dar Fane Târnovanu a făcut un meci foarte bun. Este un nivel foarte ridicat, poate nu am fost pregătiţi....jucători accidentaţi, ritm infernal....Cred că am fost deficitari la posesie. Ca selecţie, nu-mi reproşez nimic...poate o lipsă de inspiraţie cu Spania....Eu termin contractul, acum la final, dar nu cred...nu m-am agăţat de contracte...Sunt fairplay, vreau să stau cu fruntea sus, cred că avem probleme, la copii, juniori...", a spus Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele