Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Olimpiu Moruţan, înapoi la FCSB? Gigi Becali a oferit un răspuns categoric

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20711651/1/morutan.jpg

Gigi Becali a declarat că ar fi dispus să îl primească sub formă de împrumut pe Olimpiu Moruţan la FCSB de la Galatasaray, însă fără să achite vreun ban pentru mutarea respectivă.

Patronul ”roş-albaştrilor” a precizat din start că nu este dispus să renunţe la cei 3,5 milioane de euro pe care îi are de primit de la turci de pe urma transferului mijlocaşului ofensiv şi din care este obligat să îi plătească 9 % lui Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului (echipa de la care a venit Moruţan la FCSB).

”După plecarea lui Moruţan ăsta la Galatasaray m-am ales cu o grămadă de probleme. Procese cu Iftime pe la comisii, nici turcii nu mi-au dat banii la timp, cei pentru care ne-am înţeles şi am semnat actele.

Dacă ei vor să mi-l dea înapoi pe Moruţan, atunci să mi-l dea. Dar doar împrumut şi gratis. În plus, nu voi renunţa la datoria pe care ei o au la noi. Lucrul ăsta să fie clar de la început.”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

3,5 milioane de euro s-au angajat să achite şefii Galatei către FCSB pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, din august anul trecut, în rate: 700.000 de euro (la 10.11.2021), 750.000 de euro (la 10.03.2022), 900.000 de euro (la 10.09.2022) şi 1.150.000 de euro (la 10.01.2023).

3 goluri şi 3 pase de gol şi-a trecut în cont Olimpiu Moruţan (22 de ani) pentru Galatasaray în 25 de jocuri din Super Lig.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele