Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Olimpiu Moruţan, la un pas de a fi exclus pe o perioadă nelimitată din lotul lui Galatasaray

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 23 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20613852/1/mo.jpg

Olimpiu Moruţan trece prin momente dificile la Galatasaray. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 22 de ani nu mai este dorit în lot de către antrenorul Domenec Torrent, potrivit presei din Turcia.

Victoria cu 3-2 înregistrată pe terenul lui Goztepe l-a făcut pe tehnicianul spaniol să fie mai vocal în exprimarea dorinţelor sale faţă de conducerea ”Cim Bom Bom”.

Domenec Torrent le-a comunicat şefilor lui Galatasaray că vrea să îi excludă din lot pe Olimpiu Moruţan, Arda Turan (mijlocaş, 35 de ani) şi Alpaslan Ozturk (fundaş central, 28 de ani) pentru o perioadă nelimitată.

Potrivit publicaţiei Sabah, Torrent a explicat despre Olimpiu Moruţan că nu este suficient de serios la antrenamente. Referitor la Ozturk a fost nemulţumit de problemele sale de disciplină, în timp ce Turan l-a deranjat pe iberic cu viaţa sa extrasportivă, care influenţează negativ echipa.

Preşedintele Burak Elmas i-a respins cererea antrenorului iberic, motivând că, la doar şase puncte de retrogradare, Galatasaray nu îşi permite o măsură atât de drastică. Dacă etapa următoare Galata se va impune pe teren propriu cu Rizespor, Elmas va fi de acord cu solicitarea lui Torrent.

Trei goluri şi trei pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în actualul sezon din Super Lig, în 21 de apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele