Ultima oră
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

Omagiu pentru Diego Maradona din partea echipei pe care a făcut-o mare! Gestul superb al lui Napoli înaintea meciului cu AS Roma

Serie A Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19633715/1/nap.jpg

Napoli va evolua în meciul cu AS Roma într-un tricou asemănător cu cel al Argentinei, în semn de omagiu pentru Diego Maradona, decedat la 25 noiembrie, informează lequipe.fr. 

"În urmă cu un an, împreună cu Kappa (n.r. - furnizorul de echipament), ne-am gândit la un tricou special care să amintească de Diego Maradona, de Argentina adorată de el şi de legătura puternică cu locuitorii din Napoli. Speram că Diego ar putea să-l vadă şi, de ce nu, să-l poarte pentru a vibra cu noi. Prezentarea noului echipament era programată pentru a noua etapă, cu ocazia meciului Napoli-AS Roma. Tricoul pe care jucătorii îl vor purta în această seară (n.r. - duminică) va avea o semnificaţie chiar mai importantă decât ceea ce era imaginat.", se arată într-un comunicat al clubului italian.

Jucătorii formaţiei Napoli i-au adus deja un omagiu lui Maradona cu ocazia meciului din Europa League, disputat, joi, pe teren propriu, împotriva croaţilor de la Rijeka (victorie cu 2-0). Toţi jucătorii au intrat pe teren cu numărul 10 purtat de Maradona, număr care nu a mai fost atribuit de club de foarte mult timp.

Meciul Napoli - AS Roma se va disputa, duminică, de la ora 21.45.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele