Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Oscar Pistorius, care va fi eliberat condiţionat vineri, va avea interdicţie de a discuta cu presa

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21449731/1/tw-pistorius.jpg

Fostul campion paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care va fi eliberat condiţionat vineri, la aproape unsprezece ani de la uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, va avea interdicţie de a discuta cu presa, a confirmat, miercuri, administraţia penitenciară din Johannesburg, citată de AFP.

"La fel ca şi alte persoane aflate în libertate condiţionată, Pistorius nu are dreptul de a acorda interviuri presei", a subliniat administraţia într-un comunicat. "Faptul că Pistorius este cunoscut publicului larg nu îl face diferit de alţi deţinuţi şi nu justifică un tratament special".

Decizia privind eliberarea condiţionată al lui Oscar Pistorius, în vârstă de 37 de ani, a fost luată la sfârşitul lunii noiembrie. Conform legislaţiei sud-africane, o persoană condamnată poate fi eliberată condiţionat după ce a executat jumătate din pedeapsă.

Fostul atlet urmează să fie eliberat vineri dintr-o închisoare de la periferia capitalei Pretoria. Nici ora, nici detaliile logistice nu au fost dezvăluite de autorităţi, din motive de "securitate".

Jurnaliştilor prezenţi în afara închisorii nu li se va da posibilitatea "să facă fotografii sau să preia imagini cu Pistorius", a avertizat administraţia închisorii.

Septuplul campion paralimpic şi dublu amputat la picior, care a devenit o legendă sportivă la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, concurând alături de persoanele valide în proba de 400 de metri, a fost condamnat în apel în 2017 la 13 ani şi cinci luni de închisoare.

În noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, el a împuşcat-o de patru ori pe modelul Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele