Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ovidiu Burcă pleacă de la CSM Slatina, după ce a promovat în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20744884/1/burca.jpg

Ovidiu Burcă (42 de ani) a reuşit să promoveze în Liga 2 cu cei de la CSM Slatina, dar nu va continua în eşalonul secund. Acesta s-a despărţit de gruparea olteană, după ce a avut o discuţie cu oficialii clubului.

Este a doua sa experienţă ca antrenor principal, prima fiind la echipa secundă a celor de la Rapid.

CSM Slatina a trecut de Odorheiu Secuiesc, în barajul pentru Liga . Harghitenii au rezistat în inferioritate numerică şi au împins partida la loviturile de departajare, unde au pierdut.

”Din păcate, capitolul acesta se termină pentru mine aici. Am avut o discuţie cu conducerea clubului şi am decis să ne oprim. Colaborarea mea cu Slatina se termină la finalul acestei luni. Le doresc celor de la Slatina baftă, le ţin pumnii pentru noua stagiune. Nu va fi uşor, dar sunt convins că dacă vor continua munca începută de acum câţiva ani, aici mă refer la autorităţi locale, la conducere, sunt convins că îşi vor atinge obiectivele în continuare.

Nu aş vrea să intru prea mult în tot felul de discuţii, am avut de-a lungul acestui an câteva divergenţe legate de aspecte legate de joc, de organizare. Una peste alta, eu am avut respect, am fost argumentat. Oamenii au altă strategie, altă filozofie, eu nu pot decât să le mulţumesc pentru că mi-au dat şansa să antrenez la Slatina.

Am trăit clipe unice, dar cel mai important e ca antrenorul să aibă legătură bună cu conducerea. În momentul în care există disensiuni sau fisuri în relaţia asta, mai ales într-un context cum e cel actual, echipa promovând, atunci e mai bine ca lucrurile să se oprească”
, a spus Burcă, pentru Metropola TV.

  • Echipele ce vor juca din sezonul viitor în Liga 2: Minaur Baia Mare, Progresul Spartac, Oţelul Galaţi, CSC Dumbrăviţa şi CSM Slatina.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele