adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Ovidiu Burcă pleacă de la CSM Slatina, după ce a promovat în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20744884/1/burca.jpg

Ovidiu Burcă (42 de ani) a reuşit să promoveze în Liga 2 cu cei de la CSM Slatina, dar nu va continua în eşalonul secund. Acesta s-a despărţit de gruparea olteană, după ce a avut o discuţie cu oficialii clubului.

Este a doua sa experienţă ca antrenor principal, prima fiind la echipa secundă a celor de la Rapid.

CSM Slatina a trecut de Odorheiu Secuiesc, în barajul pentru Liga . Harghitenii au rezistat în inferioritate numerică şi au împins partida la loviturile de departajare, unde au pierdut.

”Din păcate, capitolul acesta se termină pentru mine aici. Am avut o discuţie cu conducerea clubului şi am decis să ne oprim. Colaborarea mea cu Slatina se termină la finalul acestei luni. Le doresc celor de la Slatina baftă, le ţin pumnii pentru noua stagiune. Nu va fi uşor, dar sunt convins că dacă vor continua munca începută de acum câţiva ani, aici mă refer la autorităţi locale, la conducere, sunt convins că îşi vor atinge obiectivele în continuare.

Nu aş vrea să intru prea mult în tot felul de discuţii, am avut de-a lungul acestui an câteva divergenţe legate de aspecte legate de joc, de organizare. Una peste alta, eu am avut respect, am fost argumentat. Oamenii au altă strategie, altă filozofie, eu nu pot decât să le mulţumesc pentru că mi-au dat şansa să antrenez la Slatina.

Am trăit clipe unice, dar cel mai important e ca antrenorul să aibă legătură bună cu conducerea. În momentul în care există disensiuni sau fisuri în relaţia asta, mai ales într-un context cum e cel actual, echipa promovând, atunci e mai bine ca lucrurile să se oprească”
, a spus Burcă, pentru Metropola TV.

  • Echipele ce vor juca din sezonul viitor în Liga 2: Minaur Baia Mare, Progresul Spartac, Oţelul Galaţi, CSC Dumbrăviţa şi CSM Slatina.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele