Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Ozil a explicat motivele pentru care s-a retras din naţionala Germaniei. ''După ce a apărut această poză, m-am simţit dispreţuit şi neprotejat”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19933456/1/ozil-2.jpg

Mesut Ozil este noul jucător al celor de la Fenerbache. Germanul a acceptat un salariu de 3 milioane de euro anual pentru a juca în Super Lig. La Arsenal, acesta încasa anual 16 milioane de euro.

Ozil, care mai avea contract cu Arsenal până în vară, dar a ales să rupă acordul mai devreme. El a vorbit despre noua experienţă, în cadrul conferinţei de presă, unde a fost prezentat de către noua sa echipă.

Acesta a vorbit despre motivul care a stat la baza retragerii sale din naţionala Germaniei, în 2018, după Campionatul Mondial. Totul a pornit de la o fotografie cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care a generat un val de comentarii rasiale dure la adresa fotbalistului.

''După ce a apărut această poză, m-am simţit dispreţuit şi neprotejat. Am fost ţinta unor atacuri şi atitudini rasiale inclusiv din partea unor figuri publice şi politicieni. Nimeni din staff-ul naţionalei Germaniei nu a venit să le spună acelor oameni: hei, încetaţi, este jucătorul nostru, nu puteţi să-l insultaţi. Toată lumea a tăcut din gură, asta s-a întâmplat atunci'', spunea Ozil în urmă cu doi ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri