Ultima oră
VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute" EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute"
EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti" EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre momentul controversat din Gruia. "Dacă se străduia domnul Voicu găsea o Cupă a României şi prin Bucureşti"
VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul” VIDEO | Mircea Rednic, antrenorul momentului în Superliga. ”Obiectivul nostru nu era play-off-ul”
”Petrolul merita să se impună. A existat o singură echipă pe teren”. Antrenorul Petrolului, ieşire dură! ”Petrolul merita să se impună. A existat o singură echipă pe teren”. Antrenorul Petrolului, ieşire dură!
Trent Alexander-Arnold, hărţuit de o femeie. Jucătorul ar fi angajat un detectiv privat Trent Alexander-Arnold, hărţuit de o femeie. Jucătorul ar fi angajat un detectiv privat

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu va juca finala Cupei în Grecia fără public. Partida ar putea avea loc în altă ţară

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21122833/1/razvan-lucescu.jpg

Finala Cupei Greciei, dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic şi formaţia AEK Atena se va disputa la Volos, în data de 24 mai, dar fără public, a anunţat Federaţia Elenă de Fotbal, potrivit Reuters.

Confruntarea AEK – PAOK este considerată cu grad înalt de risc şi din această cauză federaţia greacă a discutat cu o municipalitate din Polonia şi cu autorităţile cipriote pentru găzduirea meciului.

Cipru a refuzat solicitarea grecilor, din motive de securitate.

Vineri, federaţia elenă a anunţat că în principiu partida se va disputa la Volos. Dacă din diverse motive nu va fi posibilă disputarea meciului la Volos, partida va avea loc la Elbasan, în Albania, la 24 mai sau în următoarea dată disponibilă.  

Răzvan Lucescu a câştigat cu echipa PAOK campionatul Greciei în 2019 şii Cupa Greciei în 2018 şi în 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri