Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor

Alte campionate externe Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21595161/1/profimedia-0842081053.jpg

Fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, şi-a anunţat plecarea de la clubul grec Panathinaikos, cu un meci înainte de finalul sezonului, relatează AP.

Terim, în vârstă de 70 de ani, a precizat vineri, într-un mesaj online, că îşi încheie mandatul de cinci luni la club, după o întâlnire cu proprietarii.

"Planurile noastre pentru sezonul 2024-2025 nu s-au aliniat", a spus Terim, care a câştigat opt titluri de campion în ţara sa natală ca antrenor al echipei Galatasaray.

El a mulţumit fanilor echipei Panathinaikos şi personalului clubului, adăugând: "Îi doresc sincer un viitor plin de succes lui Panathinaikos."

Panathinaikos a confirmat, de asemenea, plecarea lui Terim.

Sub conducerea lui Terim, Panathinaikos a rămas în cursa pentru titlu înainte de a ajunge pe locul patru după trei înfrângeri consecutive. Miercuri, echipa Panathinaikos a fost învinsă de formaţia PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, scor 4-1.

Liderul campionatului, PAOK, întâlneşte duminică, în ultima etapă, rivala din oraş, Aris. O înfrângere ar putea oferi titlul celei de-a doua clasate, AEK Atena, care întâlneşte Lamia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri