Ultima oră
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
VIDEO | Petrolul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Petrolul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Papură a câştigat ”lupta” cu medicul Craiovei. Claudiu Stamatescu a plecat de la echipă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19626467/1/papura.jpg

Corneliu Papură a făcut posibilă prima debarcare de la U Craiova, după ce a fost numit din nou antrenor. Noul şi vechiul tehnician al oltenilor, care la primul meci pe banca tehnică a reuşit să scoată doar un egal cu FC Botoşani, 0-0, a câştigat ”lupta” cu medicul echipei, Claudiu Stamatescu.

Conform ProSport, între cei doi existau mai multe tensiuni de mai multă vreme, încă din precedentele experienţe ale lui Papură ca antrenor principal al Craiovei, dar până la acest moment medicul a avut succes de cauză şi a rămas mereu la echipă.

De această dată rolurile s-au inversat, iar Papură a reuşit să scape de omul cu care nu se înţelegea. În poziţia lui Stamatescu va veni un alt doctor. Decizia a fost luată şi prin prisma implicării patronului Mihai Rotaru, care a decis să îi facă pe plac lui Corneliu Papură.

Corneliu Papură are ambiţii mari la Universitatea Craiova, chiar dacă meciul său de debut nu a fost unul încurajator. Tehnicianul ”leilor” îşi propune ca echipa sa să câştige meci de meci şi să se bată la campionat aşa cum a făcut-o anul trecut şi, eventual, să îl şi câştige.

”Meritam să marcăm, nu ştiu dacă câştigam jocul, dar 1-2 goluri meritam să marcăm.  La fotbal este presiune, ştim la ce ne angăjam. Şi mai ales la Craiova, dacă vrem să facem ceva, trebuie să rezistăm la presiune. Vrem să câştigăm fiecare meci, dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, putem să facem anul acesta acelaşi lucru. (n.r.- despre venirea lui Mirel Rădoi) Sincer, nu sunt foarte conectat la ce spune presa, eu am venit cu inima deschisă la Craiova şi o să dau tot ce pot.”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul Universităţii Craiova, la finalul meciului cu Botoşani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri