Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Parma a retrogradat, iar conducerea echipei a decis soarta lui Man şi Mihăilă. ”Avem o putere pe care alţii nu o au şi vom lua deciziile pe baza ideilor noastre”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20157645/1/man-morutan-parma-fb.jpg

Parma îşi poate lua adio de la Serie A, după eşecul din deplasare, cu AC Torino, scor 1-0. Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au fost pe foaia de joc, fiind accidentaţi, primul ratând restul etapelor rămase de disputat în acest sezon.

Unica reuşită a fost semnată de Vojvoda, în minutul 63. Astfel Parma a ajuns la cinci eşecuri consecutive şi nu mai poate evita retrogradarea.

Marcello Carli, managerul general al echipei a declarat că cei doi români sunt în planurile echipei pentru viitorul sezon, în care accentul va cădea pe tineri.

„Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toţii: de la Man, la Mihăilă şi la Sohm. Clubul va decide cine rămâne şi cine pleacă. Avem o putere pe care alţii nu o au şi vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toţi cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!
”, a explicat oficialul ”cruciaţilor”, pentru Parma Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele