Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Parma solicită o sumă uriaşă pentru transferul lui Dennis Man. FCSB ia 5% dacă mutarea se face

Stranieri Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20874480/1/dennis-man.jpg

Informaţia care a apărut în Italia, conform căreia Dennis Man este dorit de AC Milan, pare una imposibilă în contextul unui transfer realizabil, dacă ne raportăm la nivelul arătat de fotbalistul legitimat la Parma şi nivelul pe care îl are actuala formaţie pentru care evoluează Ciprian Tătăruşanu.

În plus, se pare că patronul formaţiei Parma, Kyle Krause, indiferent de clubul interesat de mijlocaşul român, solicită o sumă care, la nivel obiectiv, va fi plătită cu greu de cineva, de 11 milioane de euro. Krause pare un om de afaceri optimist, la fel ca Gigi Becali, fostul patron al lui Dennis Man.

Oricum, omul cu banii de la FCSB îşi freacă mâinile de bucurie în anunţul sumei pentru care Krause îi va da drumul lui Man, pentru că echipa sa va lua un procent de 5%. Între Parma şi FCSB a fost semnată o clauză prin care bucureştenii încasează procentul amintit în urma viitoarei mutări a mijlocaşului. În acest caz, la un calcul simplu, din 11 milioane de euro FCSB ar încasa 550.000 de euro.

”Pioli monitorizează situaţia cu mare atenţie, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puţin tineri, combinaţi cu cei cu experienţă”, anunţă, de-a dreptul surprinzător, publicaţia italiană seriebnews.ro.

Dennis Man are două goluri în şapte meciuri în acest sezon pentru Parma. Adus în ianuarie 2021 de la FCSB, pentru 13 milioane de euro, Man a prins un total de 48 de meciuri, a marcat de şapte ori şi a oferit trei pase decisive pentru gruparea care acum activează în Serie B.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele