Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Partida Coreea de Nord – Japonia şi-a schimbat data disputării. Care este motivul

Alte campionate externe Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21532397/1/afc-w.jpg

Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) a anunţat, vineri, că meciul Coreea de Nord – Japonia, din preliminairile Cupei Mondiale, nu va mai avea loc în 26 martie, din cauza unor “circumstanţe neprevăzute”.

“AFC a confirmat astăzi că meciul dintre Coreea de Nord şi Japonia, programat să se joace la 26 martie 2024, nu va avea loc aşa cum a fost programat, din cauza unor circumstanţe neprevăzute.

Decizia, luată în urma consultării cu FIFA şi cu părţile interesate relevante, vine după ce AFC a fost informată la 20 martie de către Federaţia de Fotbal din Coreea de Nord despre necesitatea de a muta meciul într-un loc neutru din cauza unor circumstanţe inevitabile.

Chestiunea va fi acum înaintată comisiilor relevante din cadrul FIFA, urmând ca alte actualizări să fie comunicate în timp util”, a precizat forul continental.

Coreea de Nord a informat joi Japonia că nu va putea organiza meciul, fără a oferi un motiv. Presa a scris iniţial că partida se va disputa la data normală, însă pe teren neutru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri