Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Partida România - Bosnia, care va fi în direct pe Prima TV şi PrimaPlay.ro, se va disputa cu casa închisă! Biletele, epuizate

Echipa nationala Publicat pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20869570/1/giulesti-stadion.jpg

Partida dintre România şi Bosnia, care va avea loc luni, de la ora 21:45, LIVE pe Prima TV şi www.primaplay.ro, se va disputa cu casa închisă! Federaţia Română de Fotbal a anunţat că au fost epuizate toate biletele scoase la vânzare pentru jocul programat în Giuleşti.

România îşi joacă ultima şansă pentru menţierea în actuala divizie din Nations League, fiind nevoie de o victorie în duelul cu Bosnia. Suporterii României merg într-un număr mare în Giuleşti, iar FRF pare că a luat din nou o decizie nu foarte inspirată în ceea ce priveşte alegerea locului de disputare al partidei, pentru că se dovedeşte, din nou, că era indicată programarea jocului pe Arena Naţională.

Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia şi Herţegovina de luni, de pe stadionul Giuleşti, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulţumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, este comunicatul de pe frf.ro, cu privire la partida de mâine, luni, ora 21:45, care va fi transmisă LIVE pe Prima TV!

Edi Iordănescu nu concepe altceva decât victoria în ultimul meci din Nations League. ”Prioritar este să câştigăm cu Bosnia”

Edi Iordănescu îşi doreşte să încheie cu o victorie în faţa Bosniei, grupa de Nations League şi e de părere că echipa naţională e pe drumul cel bun.

Selecţionerul naţionalei a vorbit despre partida de luni cu Bosnia, echipă care se află în fruntea grupei 3 şi va termina pe primul loc indiferent de rezultatul din partida cu România.

”Trebuie să plecăm de la ideea că venim după un joc în care nu ne-am îndeplinit obiectivul, adică cele trei puncte. Consider că este încă un joc în care merităm şi puteam mai mult, cred c-au fost foarte multe elemente bune şi prioritar acum este să câştigăm cu Bosnia.

Avem şi acţiunea din noiembrie, care ar trebuie să reprezinte jocurile consolidării unei echipe noi. Sunt multe elemente pe care le putem extrapola din meciul cu Finlanda. Mi s-a părut că am regăsit spiritul, am văzut o altă mentalitate, cred că aţi văzut şi dumneavoastră altă abordare”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă de duminică.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri