Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

Partida României cu Ungaria, de la EURO U21, va fi condusă de arbitrul belgian Lawrence Visser

România U21 Publicat pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20081991/1/profimedia-0601001520.jpg

Partida Ungaria U21 – România U21 va fi condusă de o brigadă de arbitri din Belgia. La centru se va afla Lawrence Visser, arbitru FIFA din 2017, anunţă frf.ro.

Acesta va arbitra în premieră România la nivel de reprezentativă. Cu fotbalul românesc a avut contact în iulie 2019, la meciul Astra – CFR Cluj 1-0, în primul tur preliminar din Champions League.

Visser va fi ajutat de asistenţii: Thibaud Nijssen şi Ruben Wyns. Cel de-al patrulea oficial este Espen Eskås din Norvegia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele