Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Patrick Petre pleacă de la Minaur Baia Mare, după ce a pus umărul la promovarea în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20750794/1/petre.jpg

Dramatism la cote înalte în barajele de promovare pentru Liga 2. Minaur Baia-Mare a dat lovitura şi a promovat, după ce a trecut de Corvinul Hunedoara, formaţie ce s-a impus în prima manşă, cu 2-1.

Maramureşenii nu s-au debusolat şi au făcut recital pe teren propriu, reuşind să se impună cu 4-1, contra unei echipe ce la startul sezonului nu concepea să nu acceadă în eşalonul secund.

Patrick Petre, unul din cei mai importanţi fotbalişti ai lui Minaur nu va rămâne la gruparea antrenată de Ciprian Danciu. Cei de la Arenamm.ro scriu că mijlocaşul de 25 de ani este aproape să să alăture tatălui său, la Ceahlăul Piatra Neamţ, în Liga 3.

  • Echipele ce vor juca din sezonul viitor în Liga 2: Minaur Baia Mare, Progresul Spartac, Oţelul Galaţi, CSC Dumbrăviţa şi CSM Slatina.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele