Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Patronul Rapidului, poziţie clară. Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - CFR să se joace pe noul Giuleşti

FCSB Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20694930/1/angelescu.jpg


Victor Angelescu, patronul Rapidului, alege să stea departe în dezbaterea legată de posibilitatea ca FCSB - CFR Cluj să se joace pe stadionul din Giuleşti. Chiar dacă adoptă o poziţie defensivă, tânărul om de afaceri consideră că cel mai normal lucru ar fi ca echipei lui Gigi Becali să i se permită să joace pe Ghencea, arenă construită, la fel ca cea a Rapidului, din bani publici.
 
La fel ca liderii de galerie ai giuleştenilor, Angelescu nu spune un NU răspicat ideii de a vedea FCSB - CFR pe Giuleşti şi mută atenţia asupra faptului că formaţia roş-albastră ar trebui să fie primită, totuşi, pe Ghencea:
 
"Nu vreau să comentez prea mult. După cum ştiţi, stadionul este la Ministerul Transporturilor. Este al Clubului Sportiv Rapid. Sunt nişte chestii legale, dânsul poate să facă cerere. Personal, mi se pare incredibil că nu poate juca în Ghencea. Nu ţine de mine, nu am ce să spun. Nu ştiu. E o chestie între suporteri. Nu sunt eu proprietarul stadionului.
 
Cred că e ceva între liderii galeriilor. Se ştie foarte bine relaţia dintre cluburi şi dintre suporteri. Nu cred că ar fi benefic. Nici nu cred că cei de la FCSB iau în considerare să joace un meci cu titlul pe masă în Giuleşti.  Există un stadion unde suporterii respectivi (n.r- ai FCSB) au fost atâţia ani şi au avut bucurii. Nu pot să înţeleg de ce nu joacă acolo", a declarat Angelescu, miercuri, la Pro Arena.
 
Marţi, Gigi Becali a anunţat planul prin care vrea să ducă meciul potenţial decisiv pentru titlu în casa rivalilor din Giuleşti, apelând la Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord a FCSB-ului:
 
"Cel mai important meci din campionatul România nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. Mă gândeam, nu vreau să supăr, să vorbesc cu Mustaţă (n.r- liderul galeriei FCSB), iar el să discute cu şefii de galerie de la Rapid ca să jucăm pe Rapid. Dacă ei se înţeleg, nu e niciun fel de problemă. De fapt, fanii Rapidului au duşmănie cu Dinamo. Rapidiştii au o galerie aşa cum sunt ei. Ţigani, ţigani, dar sunt civilizaţi oamenii. 
 
Mă gândesc să vorbească fanii noştri cu ei şi să încercăm asta. Giuleştenii pot arăta că vor spectacol fotbalistic, repară o anomalie. Dar mai întâi să se înţeleagă galeriile şi după aceea vedem. Ce-i interesează pe ei dacă vom câştiga campionatul? Să se înţeleagă galeriile. Să nu se spună că Becali vrea în Giuleşti. Şi promitem că nu facem sărbătoarea acolo, o mutăm", a anunţat Becali.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele