Ultima oră
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Echipele de start
Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul
Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul
Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV
Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League
FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi

Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”

Echipa nationala Publicat pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21631459/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-2.jpg

Atacantul Denis Alibec a declarat, duminică, la FRF TV, că naţionala României este unită şi a arătat că nu renunţă niciodată. El este încrezător că tricolorii pot face o figură frumoasă la Euro-2024.

”Au fost opt ani lungi, chiar dacă am fost în 2016, simt că acum putem face o figură mult mai frumoasă, sunt încrezător şi mândri că suntem aici. Aproape numai singur m-am antrenat, nu-mi venea să cred că m-am accidentat iar şi că aş putea rata turneul final, dar sunt pe drumul cel bun şi cred că o să pot să joc. Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute. Aş vrea să ajungem şi în finală dacă se poate. Trebuie să o luăm meci cu meci şi să câştigăm punctele necesare pentru a merge mai departe. Nu cred că trebuie să ne fie teamă de cineva. Sunt jucători foarte importanţi ai Europei şi cred că De Bruyne este vedeta grupei, ca să zic aşa. Suntem uniţi, unitatea ne va ajuta mult, suntem o familie, avem talent şi am arătat că nu renunţăm niciodată”, a spus Alibec.

Alibec a spus că nu poate face o comparaţie între Anghel Iordănescu şi Edward Iordănescu, selecţioneri sub conducerea cărora a lucrat.

”O comparaţie nu pot să fac, nu sunt în măsură. Sper ca mister Edi să aibă mai multă încredere în mine. Sunt destul de matur şi ştiu ce trebuie să fac. Mister Edi mi-a zis că are încredere în mine şi că trebuie să arăt de ce sunt în stare.”, a spus Denis Alibec, potrivit FRF TV.

”Cu siguranţă mama va veni să mă vadă, dar mi-aş fi dorit să fie şi bunica, deşi e cam bătrână şi drumul e lung. Mi-a spus că mă iubeşte, că are încredere ăn mine şi că simte că va fi un turneu bun pentru România”, a adăugat Alibec.

Naţionala României va debuta, luni, de la ora 16.00, cu naţionala Ucrainei, în grupa E de la Euro-2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri