Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Pe un teren extrem de greu, Concordia Chiajna a început cu dreptul anul în Liga 2. ”Nu pot decât să îmi felicit jucătorii”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21033734/1/chiajna.jpg

Formaţia Concordia Chiajna a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Minaur Baia Mare, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mediop, în minutul 83.

 

Partida ar fi trebuit să se joace sâmbătă, dar a fost amânată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Acest aspect a afectat semnificativ calitatea terenului din Baia-Mare, jucătorii fiind încurcaţi grav de micile brazde ce s-au format pe suprafaţa de joc.

”A fost un meci foarte greu, Baia Mare a făcut achiziţii importante, a adus jucători cu experienţă, dar problema noastră, şi mă aşteptam la asta, a fost terenul. Ca dovadă, a fost unul greu, dar nu pot decât să îmi felicit jucătorii, au jucat din primul minut până în ultimul. Au sperat că pot marca golul victoriei şi nu pot decât să îmi plec pălăria în faţa lor.

Luptăm în continuare pentru play-off, vom juca şi de acum la victorie şi vom vedea dacă la final vom fi pe loc de play-off. Nu avem program lejer, vom întâlni echipe bune, echipe care se bat pentru a se salva de la retrogradare şi trebuie să tratăm meciurile foarte bine. Trebuie să dăm sută la sută pe teren, să jucăm cum am jucat la Baia Mare”
, a spus Eugen Trică, la finele partidei.

În clasament, Concordia este pe locul 8, cu 26 de puncte, iar Minaur Baia Mare este pe 18, cu 15 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele