Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

”Pentru mine înseamnă foarte, foarte mult”. Rareş llie revine cu gol în Giuleşti

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21389634/1/ilie.jpg

Naţionala U21 a României a continuat parcursul spre EURO U21 din 2025 cu o victorie în faţa Albaniei, vineri, pe teren propriu, scor 5-0.

Au marcat L. Munteanu ‘7 (pen.), M. Ilie ’15, R. Ilie ’37, Grameni ’55 şi Danciu ’85.

Rareş Ilie a revenit pe stadionul din Giuleşti şi chiar a reuşit să marcheze în succesul zdrobitor al ”tricolorilor”.

”Mă bucur foarte mult pentru victorie, am început cu o înfrângere fix cu ei, acum ne-am luat revanşa şi suntem pe un drum bun. A fost şi familia mea, îi văd foarte rar, când îi văd vreau să le arăt că pentru ei e totul. Mă bucur că azi am marcat, Giuleştiul pentru mine înseamnă foarte, foarte mult. Îmi pare rău, le-am cerut scuze colegilor lui, le-am zis să-i transmită.

Şi ei ne-au primit la fel la ei acasă, a trebuit să-i primim la fel. Nu am vrut să-l lovesc, dar a trebuit să fim agresivi de la început. Înfrângerea de la meciul tur ne-a împins. Mie mi se pare că grupul e foarte bun, avem zero goluri primite în ultimele trei meciuri. Cred că echipa e pe un drum ascendent. O luăm cu paşi mici, avem meciul cu Elveţia. E foarte important şi meciul următor, vrem primul loc în grupă. Din punctul meu de vedere, nicio echipă nu este peste noi”, a explicat Ilie, pentru cei de la  sport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele