Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Perechea Ana Ignatik/Andreea Prisăcariu a pierdut dramatic în sferturile de finală ale Transylvania Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20446176/1/img-20211025-wa0007.jpg

Perechea Ana Ignatik/Andreea Prisăcariu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiţia se vede în direct pe Look Sport+ şi Prima Play.

Ele au fost învinse, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), 10-8, de echipa Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2.

Adversarele româncelor au condus cu 5-0 în setul al doilea, dar Ignatik şi Prisăcariu au reuşit să revină şi să ducă setul în tie-break.

Cinci mingi de meci au salvat jucătoarele române în tie-break, la 3-6, 6-7, 7-8, înainte a reuşi să câştige setul.

Şi în super-tie-break, Prisăcariu şi Ignatik au mai revenit de la 3-6 la 6-6, dar au trebuit să se recunoască învinse în cele din urmă.

Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele