Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

Pericolul cel mai mare pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă, la Parma: ”Mi-e teamă!”

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20088880/1/screenshot-2021-03-14-at-164337-e1615740270761.png

Înfrângerile de la Parma ar putea avea un impact negativ asupra psihicului românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Comentatorul sportiv Emil Grădinescu şi-a manifestat îngrijorarea faţă de cei doi fotbalişti români, pentru care se teme să nu fie afectaţi de atmosfera negativă de la Parma, echipă în pericol de retrogradare în Serie B.

Grădinescu are convingerea că Man şi Mihăilă sunt valoroşi, însă evoluţia lor este influenţată şi de factori necontrolabili precum accidentările şi sănătatea acestora.

”Să mai aşteptăm cu Mihăilă şi Man, abia au ajuns la Parma. Valoare au, depinde evoluţia lor de foarte mulţi factori, iar pe unii dintre aceştia nu poţi să-i controlezi. Important e să fie sănătoşi, să nu se accidenteze.

Mi-e teamă însă că şirul acesta de înfrângeri să nu aibă impact şi pe plan psihic pentru ei, iar Man şi Mihăilă să se obişnuiască cu eşecurile, cu atmosfera de înmormântare după fiecare meci pierdut.”, a declarat Emil Grădinescu pentru ProSport.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au atras atenţia deja altor cluburi din Serie A. În cazul în care Parma retrogradează, Mihăilă se află pe lista celor de la Napoli, iar un transfer ar avea şanse reale de a prinde contur. De asemenea, Man a strânit interesul romanilor de la Lazio, discuţiile aflându-se în stadiu incipient.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele