Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Petar Petkovski s-a înţeles cu Concordia Chiajna, după despărţirea de FC Botoşani

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21017292/1/petkovski.jpg

FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu atacantul macedonean Petar Petkovski, pentru întreruperea acordurilor contractuale. Extrema stânga a evoluat pentru echipa din Moldova din vara anului 2021, adunând 29 de partide şi contribuind cu un gol şi o pasă decisivă.

În vârstă de 26 de ani Petkovski a mai evoluat la Rabotnicki Skopje şi Vardar Skopje, echipe din Macedonia.

Fotbalistul din Macedonia de Nord s-a înţeles cu Concordia Chiajna, formaţie care a adus mulţi jucători cunoscuţi în această iarnă, pentru a ataca revenirea în Superliga.

 

”Ultimele achizitii ale “vulturilor verzi”!

Dupa ce Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si-a prezentat achizitiile inainte de plecarea in cantonamentul centralizat din Antalya, Gabriel Tamas, Iustin Popescu si Mirko Ivanovski, astazi 13 februarie, a venit randul ultimilor veniti sub comanda tehnicianului Eugen Trica:

– Mihai Velisar – 24 ani, fundas stanga, international U”21 si U’23. A mai jucat la Gaz Metan Medias, Gloria Buzau si Petrolul Ploiesti.

– Silviu Pana – 31 ani, mijlocas. A mai jucat la Concordia Chiajna (2009-2014), Sageata Navodari, Viitorul Constanta, FC Brasov, Dunarea Calarasi, Turris Tr. Magurele si Politehnica Timisoara.

– Petar Petkovski – 26 ani, mijlocas, international din Macedonia de Nord – U’17, U’18, U’19 si U’21. A mai jucat la FK Rabotnicki si FK Vardar (ambele Macedonia de Nord) si FC Botosani.

– Gabriel Goicea – 18 ani, fundas stanga. A mai jucat la Rapid Bucuresti si CS Tunari.

– Raoul Cristea – 20 ani, atacant. A mai jucat la Metaloglobus Bucuresti.

Tot astazi, 13 februarie, Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorul Adrian Voicu au incetat pe cale amiabila colaborarea. Clubul nostru ii multumeste pentru activitatea depusa si ii doreste mult succes in continuare!”
este comunicatul ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele