Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Petrolul propune un tânăr jucător de mare perspectivă. ”Sper ca de acum încolo cariera mea să o ţină tot în sus”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20701713/1/bratu.jpg

Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna a fost partida care i-a readus pe ”lupii galbeni” pe scena fotbalului din Casa Liga 1.

Meciul a fost unul spectaculos, în care ploieştenii au marcat două goluri de senzaţie, prin Mario Bratu. Primul gol, marcat în repriza întâi, a fost cu un şut de la distanţă, în forţă, iar al doilea a venit din lovitură liberă.

Bratu (19 ani) este marele pariu al prahovenilor. Tânărul jucător a bifat 28 de partide în acest sezon şi a marcat de 7 ori, fiind aşteptat să iasă la rampă şi în primul eşalon.

 ”Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm în această seară şi să ducem Petrolul acolo unde îi este locul, în Liga 1.

Mi-au spus toţi să dau la poartă şi am reuşit să înscriu două goluri frumoase. Sincer nu era important cine marchează, ci era important să batem.

Sper ca de acum încolo cariera mea să o ţină tot în sus şi să am parte numai de bucurii pe acest stadion. Abia aştept să joc pe marile stadioane ale României în Liga 1, cu echipele cele mai puternice, şi sper să o fac cât mai bine.

(n.r. despre revenirea lui Budescu la Petrolul?) Da, Budescu este binevenit întotdeauna la Petrolul. Este un copil de aici. Nu se ştie, depinde de conducere. Noi îl aşteptăm.

Eu nu pot să spun că am un idol, îmi place foarte mult Leo Messi deoarece este stângaci la fel ca mine şi mi-a plăcut cel mai mult”
, a spus Bratu, la finalul partidei cu Concordia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele